Bjørn på internettet

Denne podcast handler om brug af internettet. I podcasten fortæller Bjørn om, hvad han bruger internettet til. Han synes, at det er hyggeligt at snakke med andre på nettet. Bjørn fortæller også om nogle ubehagelige oplevelser, han har haft på internettet, hvor folk, han ikke kender, har prøvet at kontakte ham. I den forbindelse deler han sine gode råd til, hvad man kan gøre, hvis nogen er grænseoverskridende på nettet.

Podcasten viser, at internettet både har gode og dårlige egenskaber, og at det er vigtigt, at man passer på sig selv, når man færdes på nettet. Derudover indeholder podcasten en række spørgsmål til yderligere refleksion.

Lyt til podcasten her.

David på internettet

Denne podcast handler om brug af internettet. I podcasten fortæller David om, hvad han bruger internettet til. Han bruger det blandt andet til at snakke med sine venner og spille. David fortæller også om, at han har set nogle ting på internettet, som han ikke bryder sig om. Derudover fortæller han om nogle ubehagelige oplevelser, han har haft, hvor andre har kontaktet ham på nettet. I den forbindelse deler han sine holdninger om at dele billeder af sig selv og andre på nettet, samt kommer med nogle gode god til andre unge, der bruger internettet.

Podcasten viser, at internettet både har gode og dårlige egenskaber, og at det er vigtigt, at man passer på sig selv, når man færdes på nettet. Derudover indeholder podcasten en række spørgsmål til yderligere refleksion.

Lyt til podcasten her.

Hør hvad David mener er ok og ikke ok, når han er sammen med andre mennesker

Denne podcast handler om, hvad der er okay at lave med hvem. I podcasten fortæller David om, hvad, han synes, er i orden at lave sammen med sine venner og en kæreste. David fortæller om, at det er vigtigt for ham, at man ikke gør eller lavet noget, der overskrider ens eller andres grænser. Derudover fortæller han om, hvordan han ville reagere, hvis nogen gjorde noget ved ham, han ikke bryder sig om.

Podcasten viser, at det er vigtigt, at man lytter til sin egne og andres grænser og ikke overskrider dem. Derudover indeholder podcasten en række spørgsmål til yderligere refleksion.

Lyt til podcasten her.

Min krop

Denne podcast handler om, hvad der sker, når man går fra barn til ung. I podcasten fortæller David om, hvad han synes, der er sket med hans krop og hans tanker, efter han er kommet i puberteten. Han oplever, at hans hænder, arme og fødder er vokset, og at han tænker mere på sex end tidligere. Derudover fortæller han om, hvem der må se ham uden tøj på, og hvem der må røre hans krop.

Podcasten viser, at der sker mange forandringer på forskellige områder, når man går fra at være barn til at blive ung. Podcasten indeholder desuden en række spørgsmål til yderligere refleksion.

Lyt til podcasten her.

Din krop

Denne podcast handler om, hvordan man kan kende og dermed tage hensyn til andres grænser. I podcasten fortæller Bjørn om, hvordan han håndterede en situation, hvor han forskrækkede en klassekammerat og på den måde kom til at overskride hans grænser. Bjørn fortæller derudover om, de udfordringer han kan have ved at aflæse andres grænser og om hvordan han altid forsøger at komme i dialog med folk, hvis han føler, at han har overskredet deres grænser.

Podcasten viser, at det kan være svært at aflæse andres grænser, men at man gennem dialog ofte kommer langt. Podcasten indeholder også en række spørgsmål til yderligere refleksion.

Lyt til podcasten her.

Min krop

Denne podcast handler om, hvad der sker i overgangen fra barn til ung og om retten til at bestemme over sin egen krop. I podcasten beskriver Bjørn de fysiske og mentale forandringer, han oplever i forbindelse med, at han går fra at være barn til at blive ung. Derudover fortæller han om, hvordan hans grænser har rykket sig, og om hvordan han siger fra overfor andre, hvis de gør noget, han ikke bryder sig om.

Podcasten viser, at der sker forandringer på mange forskellige områder, når man går fra at være et barn til at blive ung. Podcasten indeholder desuden en række spørgsmål til yderligere refleksion.

Lyt til podcasten her.