Bind/tampon m.m.

Denne temaside handler om bind, tamponer og menstruationskopper, som alle kan bruges, når man har sin menstruation. På temasiden kan man læse om, hvad henholdsvis et bind, en tampon og en menstruationskop er, hvordan de ser ud, og hvor man kan købe dem.

Temasiden indeholder desuden to korte film, der viser, hvordan man bruger henholdsvis en tampon eller en menstruationskop.

Tilgå temasiden her.

Menstruation

Denne temaside handler om menstruation og graviditet. På temasiden kan man blandt andet læse om, hvad menstruation er, hvordan det føles, når man har det, og hvorfor man får det.

Derudover kan man læse om, hvornår i en menstruationsperiode, man kan blive gravid, og om hvad en graviditet indebærer. Temasiden indeholder desuden en film om menstruation samt en film om, hvad en gynækologisk undersøgelse er.

Tilgå temasiden her.

Tissekonen

Denne temaside handler om tissekonen. På temasiden kan du læse om, hvordan en tissekone kan se ud.

Derudover kan man læse, om de forskellige ord, man kan kalde en tissekone, samt om hvad de forskellige dele af tissekonen kaldes. Temasiden indeholder desuden en film om kønsorganer.

Tilgå temasiden her.

Pubertet – pige

Denne temaside handler om at gå i puberteten som pige. På temasiden kan man læse om, hvornår man typisk går i puberteten som pige, og hvad det kan betyde for krop og humør.

Derudover kan man læse om, hvorfor det er særligt vigtigt med en god hygiejne, når man når puberteten. Temasiden indeholder desuden to film om humørsvingninger og om puberteten.

Tilgå temasiden her.

Sæd

Denne temaside handler om sæd. På temasiden kan man læse om, hvad sæd er, hvordan det ser ud, og hvad det består af.

Derudover kan man læse om, hvornår man får en udløsning.

Tilgå temasiden her.

Tissemanden

Denne temaside handler om tissemanden. På temasiden kan man læse om, hvordan en tissemand kan se ud.

Derudover kan man læse, om de forskellige ord, man kan kalde en tissemand, samt om hvad de forskellige dele af tissemanden kaldes. Temasiden indeholder desuden en film om kønsorganer.

Tilgå temasiden her.

Pubertet – dreng

Denne temaside handler om at gå i puberteten som dreng. På temasiden kan man læse om, hvornår man typisk går i puberteten som dreng, og hvad det kan betyde for krop og humør.

Derudover kan man læse om, hvorfor det er særligt vigtigt med en god hygiejne, når man når puberteten. Temasiden indeholder desuden to film om humørsvingninger og om puberteten.

Tilgå temasiden her.

Hør andres unges mening om kroppens udvikling fra barn til ung

Denne film handler om, hvad der sker med ens krop, når man går fra barn til ung. I filmen fortæller en række unge, hvad de har oplevet, at der er sket med deres krop og indeni dem, når de er blevet ældre. Kroppen kan f.eks. forandre sig ved, at man får mere hår, lugter mere og nogle ting vokser. Derudover kan humøret også svinge mere. De unge fortæller desuden om, hvem der må se dem uden tøj på, og hvem der ikke må.

Filmen viser, at både krop og humør ændrer sig en del, når man går fra barn til at blive ung.

Se filmen her.

Ahmet og Aksel i puberten

Denne historie handler om at onanere, og om hvorhenne det er okay at gøre. I historien hører vi om Ahmet og Aksel, som begge er 13 år. De to drenge har fundet et sted i skolegården, hvor de tit kan være alene, og de aftaler at gå derhen for at onanere. En pædagog kommer forbi drengene og beder dem om at stoppe, hvorefter pædagogen går igen. Ahmet og Aksel fortsætter, da de synes, det er sjovt. Lidt efter kommer pædagogen tilbage sammen med en anden voksen. De to voksne beder igen drengene om at stoppe med at onanere. Drengene stopper og følger med de voksne, som gerne vil tale med dem.

Historien viser, at selvom onani er dejligt, er det ikke alle steder, man bør gøre det. Historien indeholder også en række øvelser og spørgsmål til yderligere refleksion.

Læs historien her.

Onani – pige

Denne temaside handler om, hvad det vil sige at onanere, når man er en pige. På temasiden kan man læse om, hvad onani er, og hvordan man som pige kan onanere på forskellige måder.

Derudover kan man læse om, hvor ofte man kan onanere, hvor det er okay at gøre, og om hvad det vil sige at få en orgasme. Temasiden indeholder desuden to film om lyst og onani.

Tilgå temasiden her.